Додаток №1 до 

Угоди Користувача

 

ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ

інтернет- магазину www.flexo.shop.

 

1.   Адміністрація интернет- магазину flexo.shop (далі - flexo.shop)  гарантує забезпечення повної конфіденційності інформації, отриманої від зареєстрованих Користувачів.

2.   Реєстрація Користувача в інформаційній системі на сайті для користування послугами передбачає запит певної персональної інформації/персональних даних фізично особи або представника юридичної особи: ПІБ, контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти), платіжні дані.

Також адміністрація flexo.shop збирає деякі дані з Вашого комп’ютера, телефона, планшета або іншого пристрою, який Ви використовуєте для доступу до послуг сайту, наприклад, IP-адресу.

Вся інформація, яку Ви надаєте при реєстрації, зберігатиметься в захищеній базі даних. Адміністрація flexo.shop гарантує повну конфіденційність при виконанні замовлення, а також, що інформація про покупця використовуватиметься лише для виконання замовлення.

3.   Після реєстрації Ви отримуватиме інформацію про новини flexo.shop.

4.   При виникненні у Вас будь-яких проблем або питань стосовно авторизації чи регістрації повідомте нас про це за адресою електронної пошти flexo.shop24@gmail.com   і  ми з радістю оперативно допоможемо Вам!

5.   Адміністрація flexo.shop ніколи не запитує у Вас відомості про платіжну картку або інші конфіденційні реквізити.

6.   Деякі об’єкти, розміщені на сайті, є інтелектуальною власністю інтернет-магазину flexo.shop. Використання таких об’єктів без погодження з власником сайту заборонено.

7.   На flexo.shop є посилання, які дозволяють перейти на інші сайти. Flexo.shop не несе відповідальності за відомості, що публікуються на цих сайтах, та надає ці посилання лише з метою забезпечення зручності відвідувачам сайту.

8.   Flexo.shop використовує технологію cookies для збирання загальної статистики про відвідуваність сайту, а також для забезпечення зручності роботи відвідувачів. Cookies не дозволяють отримувати персональну інформацію або будь-яким чином ідентифікувати конкретного відвідувача сайту.

9.   Адміністрація сайту є власником бази персональних даних  контрагентів (покупців).

10.   Метою оброблення персональних даних в системі є зберігання та обслуговування даних контрагентів відповідно до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних».

11.   Метою оброблення персональних даних є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за продукцію/послуги, що надаються, відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні».

12.   Адміністрація сайту може передавати Ваші дані третім особам, які долучаються для надання Вам послуг.

13.   Всі інформаційні системи flexo.shop мають вбудовану комплексну систему захисту інформації відповідно до вимог законодавства із захисту інформації. Адміністрація сайту при наданні послуг вживає всіх можливих заходів для захисту інформації від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

​14.   Порядок доступу до персональних даних визначається умовами Угоди Користувача  про оброблення цих даних відповідно до вимог законодавства.

15.  Особи, які мають доступ до персональних даних та здійснюють їх оброблення, у випадку порушення ними вимог Закону України «Про захист персональних даних» несуть відповідальність відповідно до законодавства України.

16.   Персональні дані не мають зберігатися довше, ніж це необхідно для мети, з якою такі дані зберігаються.